Bezkontaktné umývanie áut penou

Profesionálny prostriedok na čistenie a konzerváciu karosérií osobných a nákladných vozidiel – Metaflux Wash & Protect 75-88

Oblasť použitia:
Ručné umývanie a bezkontaktné strojové umývanie osobných a nákladných automobilov spojené súčasne s konzerváciou lakovaných povrchov.
Spôsob použitia:
Wash & Protect je určený na bezkontaktné aj kontaktné umývanie osobných a nákladných automobilov. Na ručné umývanie odporúčame približne dávku 100 ml na 10 litrov vody. Prípravok odporúčame nanášať mycou hubou alebo pomocou spevňovacích nástavcov (hobby/profi) a vysokotlakových čistiacich strojov. Vozidlo umyte a dôkladne opláchnite čistou vodou. Pri použití v mycej linke odporúčame použiť koncentrát a nastaviť linku podľa výrobcu na spotrebu cca. 30 ml na jedno vozidlo. Neodporúčame aplikovať na horúce laky a plochy vystavené priamému slnečnému žiareniu.
Vlastnosti výrobku:
Wash & Protect je šampón s voskom na bezkontaktné strojové umývanie povrchov osobných a nákladných automobilov, vhodný aj na ručné umývanie. Technológia 2v1 urýchľuje a skvalitňuje proces čistenia a konzerváciu, pretože obsluha prevádza obidve operácie (umývanie, voskovanie) súčasne. Šampón formou aktívnej peny zaisťuje dokonalé bezkontaktné umytie v kombinácii s kvalitnými vysokotlakovými čističmi. Parafínové častice nanotechnologicky ochraňujú a konzervujú umyté lakované povrchy, zvýrazňujú farbu vozidla a prehlbujú hĺbkový lesk.
• Produkt vyrobený technológiou 2v1 • Vhodný na ručné aj strojové umývanie vozidiel • Spoľahlivo odstraňuje nečistoty, mastnotu, peľové častice, prach a zvyšky hmyzu • Nepoškodzuje plastové, chromované, hliníkové a gumové komponenty vozidiel • Ochrannou voskovou mikrovrstvou uzatvára povrch laku a výrazne tak spomaľuje opätovné ukladanie prachu a nečistôt na povrchu automobilov • Bez obsahu alkalických hydroxidov

Bezkontaktné umývanie áut penou Metaflux Wash & Protect 75-88
http://youtu.be/J-fbvo99aYI

TECHNO-SERVICE SK

Vitajte na stránkach spoločnosti TECHNO-SERVICE SK, spol. s r.o. Spoločnosť TECHNO-SERVICE SK spol. s r.o., e jediným výhradným distribútorom produktov značiek Metaflux a Porta na území Slovenskej republiky. Bola založená v roku 2010 a sídlo spoločnosti je v Prešove.